Nak tambah pendapatan sampingan?


Ejen dropship diperlukan. Pendaftaran percuma untuk masa terhad sahaja. Jadi apa lagi?

Mari sertai kami sekaranggg!!

Klik sini atau gambar di atas untuk pendaftaran

Secara asasnya:

1. Anda hanya perlu mempromosi Set Asas Membuat Sabun  dan soap base di laman sosial seperti Facebook, Instagram, blog atau di laman-laman pengiklanan yang lain.

2. Pelanggan membuat bayaran kepada anda dengan harga pasaran yang dipaparkan diwebsite kami.

3. Anda membuat tempahan di website MySabun.Com. Bayaran kepada kami dengan harga agen (harga pasaran – harga ejen = keuntung anda).

4. Kami akan membungkus dan menghantar barangan kepada pelanggan anda.

Kelebihan Menjadi Ejen Jualan MySabun.

1. Modal yang rendah …pendaftaran RM100 sahaja …

Walaubagaimanapun, untuk tempoh percubaan ini, yuran pendaftaran ini akan dikecualikan sehingga satu tempoh yang tertentu. Jadi maksudnyaa buat masa ini tiada modal diperlukan @PENDAFTARAN PERCUMA.. Jadi anda perlu merebut peluang ini segera…

2. Kerja di rumah secara sambilan atau sepenuh masa.

3. Anda tidak perlu menyimpan stok barang. Anda hanya beli dan bayar berdasarkan barangan apa yang pelanggan anda tempah sahaja.

4. Anda tidak perlu risau dengan masalah tempat penyimpanan barang, barang tersimpan lama atau produk tidak laku.

5. Anda tidak perlu bersusah payah untuk packing barang dan menghantar barang kepada pelanggan kerana semuanya akan dibuat oleh pihak MySabun.Com.

6. Produk MySabun telah berada di pasaran online sejak dari 2007.

7.  Margin keuntungan  yang besar. Min RM3-RM5 untuk ejen yang hanya membuat promosi dropship online atau RM20 ~ RM30++ dan ke atas untuk ejen yang ingin membeli secara pukal dan membuat jualan terus kepada pelanggan secara offline. Semakin banyak anda beli semakin banyak diskaun yang anda dapat. Anda tentukan sendiri!

8. Untuk menjana pendapatan yang konsisten, anda kena aktif dalam bisnes dropship jangan hangat-hangat tahi ayam. Anda perlu mengekalkan prestasi dengan memenuhi quota jualan bulanan Minimum 2 unit Kit Asas Membuat Sabun untuk membolehkan anda kekal sebagai ejen.

9. Anda juga boleh mempelbagaikan idea jualan seperti menganjurkan kelas membuat sabun di kawasan kejiranan anda atau menerima tempahan membuat sabun untuk pelanggan. Anda boleh membeli  Set Asas Membuat Sabun dan soap base atau produk lain seperti minyak kecantikan, ekstrak, dll…. dengan harga ejen.

Leave a Reply