Category Archives: Testimoni

Apa kata pelanggan kami

Testimoni Waktu Awal2 Berbisnes Sabun


Sedar tak sedar dah lama aku ni berbiz sabun ni… Alhamdulillah… Semuanya bermula dengan forum Wanitamelayu.Com..buka kedai ala-ala forum je… Time tu memang terbaik laa berjual beli kat sana, maklum ler nama pun forum wanita, sapa ler lagi yang rajin bershoping kalau tak kaum wanita kan…. Korang tengok jela berapa […]

Continue reading...

Kelas Sabun: Puan Azura


Puan Azura dengan sabun ciptaannya. Puan Azura ni dari PD… datang dengan suaminya yang agak keletihan kerana baru selesai habis kerja…sempat melelapkan mata dalam kereta, sementara menunggu akak azura belajar membuat sabun.. Sekiranya you all berminat untuk menghasilkan sabun seperti Puan Azura, boleh join kelas sabun Kalau tak dapat join […]

Continue reading...

Testimoni Pelanggan Kami 6


Tahniah Puan Rosidah… Sesekali mendapat berita baik dari pelanggan,  membuatkan hari menjadi ceria dan gembira.

Continue reading...

Testimoni Pelanggan Kami #5


 

Continue reading...

Testimoni Pelanggan Kami #4


Continue reading...

Testimoni Pelanggan Kami #3


Continue reading...

Testimoni Pelanggan Kami #2


Continue reading...

Testimoni Pelanggan Kami #1


   

Continue reading...