Kami telah kembali


Assalammualaikum…

Lamanya MySabun bercuti..ok sekarang kedai online dah kembali beroperasi… Kedai sebenar masih tidak dapat menerima tetamu lagi atas sebab-sebab yang tak dapat dielakkan…InsyaAllah dah buka rasmi nanti saya akan umumkan di facebook..

Untuk tempahan online dah boleh order dah macam biasa…boleh call/sms/whatapp je ke 0123466196 … produk boleh masuk website je dan pilih… www.mysabun.com.my

Untuk tahun ini kami akan fokus untuk mencari ejen mysabun…so sesapa yang berminat angkat tangan!!!!….

3 Responses so far.

  1. zaida says:

    Salam..

    Saya berminat…mcm mana nak jadi agen

  2. hsaadiahmr says:

    saya berminat , tolong bagi detail

Leave a Reply